Mobilní verze webu Full web   Login  

Přijďte se nechat hýčkat  


 
Londa professional - moje srdeční záležitost :)
 
 
Když jsem hledala značku se kterou budu pracovat , byla pro mě Londa professional jasná volba.
Jednak je spolu s Wellou stejná společnost , což zaručuje kvalitu již samo o sobě, jednak má ve své nabídce všechny přípravky , které ke své práci potřebuji , abych se o vaše vlasy mohla starat co nejšetrněji a co nejlépe dovedu.
A pokud to náhodou Londa nemá je přece snadné sáhnout po Welle :) 
 
Moc mě baví kombinovatelnost barev a přelivů, které velice ráda míchám na míru , proto je u mě barva vždy jedinečná a originální. Ke každé klietce přistupuji individuálně a respektuji její osobnost i potřeby, aby pro ni byl nový účes přínosný a příjemně nositelný. Není totiž vždy na místě udělat změnu, která sice bude vidět na první pohled, avšak klientka se v ní nebude z jakéhokoliv důvodu cítit dobře. Miluji přirozenost.
Pravidelně absolvuji semináře pod vedením odborných trenérů studia Wella, což mě velice nabíjí a zároveň dává nový pohled na moji práci.
 
 
 Často se mě klientky ptají proč jsou jejich vlasy splihlé, bez lesku, protenčené v koncích, či lámající se? Na moji otázku co používají na domácí péči odpoví "něco z drogerie". A to je přesně ten důvod. Tyto přípravky bohužel nejsou vhodné, protože mimo jiné obsahují například umělé silikony, které  jsou nerozpustné ve vodě , ty se na vlas nabalují a ten je tímto tak přesycený, že nepřijímá další výživu, vlasy se odlamují ,jsou ztenčelé, matné....
Z tohoto důvodu je velice důležitá kvalitní domácí péče pro vaše vlasy, protože váš oblíbený svetr taky neperete v jaru na nádobí. Nebo snad ano ? 
 Často klientky namítají, že nemají dostatek času starat se o svoje vlasy, ale základem domácí péče je kvalitní šampon a kondicionér. Každá si přeci doma myjeme vlasy, takže čas navíc opravdu není potřeba.
 
 
 Londa professional nabízí přesně to co vaše vlasy potřebují. Mám ji osobně vyzkoušenou a proto ji používám jak ve studiu, tak doma a zároveň doporučuji svým klientkám.
Další důležitá věc je vybrat tu správnou řadu, která bude vašim vlasům a vlasové pokožce co nejlépe vyhovovat. Od toho jsem tu já , velice ráda vám doporučím tu nejvhodnější domácí péči. 
Nejste si jistí tím, jak budou přípravky fungovat? Vyzkoušejte je přímo u mě ve studiu při každé návštěvě počínaje mytím vlasů, regenerací a konče stylingem.
Je také potřeba si uvědomit, že žádná změna není vidět hned - všechno chce svůj čas , pravidelnost a důslednost.
Vaše vlasy vám totiž dávají najevo zda péče, kterou používáte je ta správná.
 
 
Je spousta dalších zdánlivě banálních věcí,které mohou mít vliv na kvalitu vašich vlasů, jako je například způsob umývání, foukání, konečné úpravy a nebo třeba i používání gumičky, či spaní s mokrými vlasy. Jste si jisté, že vše děláte správně? Můžeme si o tom popovídat . Konzultace provádím vždy při úpravě vašich vlasů. Stačí se zeptat. Těším se na vaši návštěvu.
 
 Gabriela, vaše kadeřnice :)
Mobil pro objednání: +420 604 163 191 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



(c) - M.B.