Mobilní verze webu Full web   Login  

Přijďte se nechat hýčkat  


 

Lash lifting,
to je dlouhotrvající natočení přírodních řas. A to až na šest týdnů!


Nejspíš jste se o této novince již slyšeli. Efekt opravdu vydrží od čtyř do šesti týdnů, bez nutnosti doplňování, a tak bez dalších starostí a nutné péče. A nejspíš jste se také na internetu dočetli, a to bohužel i na stránkách mnoha salonů, že se nejedná o Trvalou na řasy. A to není tak úplně pravda...

Jaký je tedy rozdíl mezi Lash liftingem a Trvalou na řasy?

Podložky verzus natáčky. U Lash liftingu se setkáme se silikonovými podložkami, a to v různých velikostech. Zatím co Trvalá na řasy se aplikovala na natáčky, různého půměru. Což je způsobeno pouze tím, že v době kdy celá procedura Trvalé na řasy vznikla, nebyl silikon, ani produkty z něj k dostání. Velikost obou se volí dle délky řasy. Podložky neumožňují řasu takzvaně přetočit, tím však, a hlavně na kradších řasách, je efekt natočení, oproti natáčkám, míň výrazný. Pokud kosmetička zvolí vhodnou tloušťku natáčky, tzn. Řídí se pracovním postupem, pak ani s natáčkou k přetočení nedojde. Vše je jen o rukách kosmetičky. Žádný další rozdíl mezi Lash liftingem a Trvalou na řasy není.

Složení přípravků se s novými technologiemi mění, používají se v něm dnes navíc pečující látky. Avšak základ zůstává stejný. Látka způsobující změnu struktury vlasu, natočení, je stále ta samá (ammonium Thioglycolate). A protože složení je to hlavní, tak jde u Lash liftingu v podstatě jen o marketingový tah, kdy v popisu úkonu bylo nahrazeno slovo trvalá pojmem “fáze 1“, a neutralizér “fází 2“. Změnil se název, aby byl hlavně pro mladší generaci přitažlivější.

Trvalá na řasy, ani před patnácti lety, a ani dnes, řasy nijak extrémně neničí, pouze je krátkodobě vysuší. Proto i součástí balíčku byl vždy vyživující olejíček, nebo krém, jako závěrečná péče. Složení samotné Trvalé na řasy je šetrnější než obdobný produkt určený vlasům. Navíc fáze růstu řas a vlasu je odlišná, stejně jako jejich struktura. Řasa je silnější, a hlavně za 6-8 týdnů se Vám řasy kompletně vymění. Staré vypadávají, nové dorostou. Čímž dojde i k “narovnání“ efektu trvalé. Nové, dorůstající řasy budou opět rovné. Při dodržování technologického postupu nemůže dojít ke spálení řasy, nebo dokonce k upadení. Jde o přinejmenším 15 let starou technologií, která byla a stále je oblíbená pro svou efektivitu, dlouhou výdrž, krátký pobyt ve studiu, a cenu.

Co se samotných výrobců Lash liftingu týče, většina z nich nezastírá, že se jedná o Trvalou na řasy. Jednou z nejvíce používaných značek je Emporio Lashes, kde je přímo v návodu uvedeno, že se o trvalou jedná. Jedinou firmou - výrobcem, který o svém produktu prohlašuje, že se jedná o jinou technologii, je značka Nouveau. Co se týče složení jejich výrobku, není nikde na internetu uvedeno, pouze se dozvíme, že obsahuje co by pečující složku, keratin. Kontaktovala jsem kosmetičku, která s touto firmou spolupracuje, abych se dozvěděla více o jejich produktu, ...složení a technologii. Protože k těmto informacím, a k samotnému produktu se dostanou pouze kosmetičky, které u této firmy absolvovaly kurz na Lash lifting. Bohužel mi paní kosmetička nebyla schopná poslat složení přípravku s kterým pracuje. A ani vysvětlit princip na jakém základě tento Lash lifting funguje. Nejspíš obchodní tajemství.

Jak se potom máte orientovat vy, klienti, když ani některé kosmetičky v tom nemají jasno...
Při samotné proceduře Lash liftingu – Trvalé na řasy, je co se složení týče celkem jasno. Látka zodpovědná za natočení má svůj specifický, nezaměnitelný pach..., ten se zakrýt nedá.
Od Lash liftingu vás rozhodně odrazovat nechci. Efekt natočení je opravdu pěkný, drží dlouho, a není s ním žádná další práce. Často ho i doporučuji. Pracuji s ním totiž už přes osm let, a snad nebyla klientka, co by se jí natočení nelíbilo.

Lash Botox - okamžitá výživa řas

Zde se už opravdu o novinku jedná. I když i zde platí, že název prodává. Botox - přesněji látku botolutoxin v tom opravdu nehledejte. Jak jsem psala výše, po Trvalé na řasy se vždy aplikoval výživný olejíček, či krém. Lash botox je tedy výživa na sušší, oslabené řasy, po aplikaci trvalé, nebo po sundání umělých řas. Na okamžitou podporu růstu, zdraví a zvýšení objemu řas. Lze jej tedy použít i místo růstového séra na řasy.
Lash Botox obsahuje nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, aminokyseliny, keratin, bambucké máslo, arganový a ricinový olej, vitamín E...


Ve studiu Luna Lash lifting & Lash Botox nabízíme.

Krátké shrnutí celého ošetření:

* výdrž natočení řas až 6 týdnů
* žádná další péče ani starost
* natočí i krátké řasy
* přirozený vzhled
* výživa pro objem a růst řas
* krátká doba strávená v salonu – cca 1 hodina
* zkušená kosmetička :-)
* za příjemnou cenu 600,-
* tel.: 732615426

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

















(c) - M.B.